Optimizarea posturilor de pe bloguri

Realitatea este  daca nu va aliniati la practicile Google, veti fi lasat in urma. Uneori ele pot fi invazive si practicile lor de afaceri nu poate fi exact etice, dar ele nu dicteaza exact ceea ni se arata pe internet . Da, exista mii de motoare de cautare, dar pe care le folositi? Multi folosesc Google, Yahoo si Bing. Sa recunoastem, atunci cand Google da tonul, celelalte il urmeaza.
Ce inseamna acest lucru pentru webmasteri? Aceasta inseamna ca este important sa cautati care sunt regulile Google si sa le descifrati eventual. Dupa ce va uitati prin toate scrierile reprezentantilor legali, veti afla ca reglementarile sunt destul de simple. Google nu este un monstru atunci cand vine vorba de topul motorului de cautare, si, de fapt, ei au o filozofie foarte usora si credibila de care mai multi oameni au nevoie pentru a obtine succes in mediul lor.
Acesta inseamna un plan realist pentru ei, si cred ca este important sa amintim punctele esentiale, daca doriti sa deveniti o autoritate in nisa dvs. Urmati acesti pasi pentru a optimiza articolele de pe blog.
Postti intotdeauna un continut original! Acest lucru este cel mai important. Daca veti posta continut original, usor de citit, acest lucru va impresiona suficient Google pentru a clasifica site-ul dvs. in motoarele de cautare in timpul necesar.
Asigurati-va ca articolele sunt peste 300 de cuvinte. Acest lucru este destul de lung pentru a furniza informatii bune si suficient de scurt pentru a mentine cititorii atenti pana la sfarsit.
Asigurati-va ca aveti un link de la un site cu autoritate, care este legat de nisa dvs. pentru a arata ca nu sunteti mai presus de marketingul colectiv si ajutati si pe altii sa reuseasca on-line.
Daca aveti un blog Wordpress, sau alte platforme de blogging, gasiti o modalitate de a va asigura ca site-ul este optimizat pentru dispozitivele mobile, iar daca va actualizati suficient, luati in considerare construirea unei aplicatii pentru blog.
Folositi cuvinte cheie in titlul paginii, URL-ul dvs., titluri si subtitluri.
Pastrati utilizatorii de pe site-ul dvs., prin conectarea la articolele similare in blog-ul dvs.! Acest lucru este atat de important si le arata oamenilor tot ceea ce aveti de oferit ca scriitor.
Imaginile si clipurile video sunt, de asemenea, foarte valoroase. Adaugati un videoclip la articole care vorbeste despre ceea ce se scrie si postati-l convenabil in pagina . Este mai usor sa va incredeti in cineva atunci cand vezi ca, de fapt, vorbeste cu tine!
Unele dintre aceste sfaturi sunt vechi, si s-au vazut mai inainte, dar cand cautati pe internet si vedeti cantitatea de erori de acolo, e evident ca multi au probleme in a genera trafic. Fa-ti timp pentru a citi blog-ul cu atentie si impartaseste cunostintele cu prietenii tai.