Imaginatia nu cunoaste limite in amenajarea casei

Vopseaua ofera un aspect unicat casei dumneavoastra. De cele mai multe ori clientii intreaba specialistii daca au ultimele noutati domeniu in legatura cu tendintele oferite de fiecare tip de vopsea. Avand la baza var stins si calciu cu efect perlat, puteti adauga o inovatie deosebita locuintei cu fiecare strat adaugat. Veti spune cu o convingere de fier ca este alegerea perfecta chiar si pentru crearea unui stil antic de decorare, precum asa numitul „efect marmura” care este folosit din ce in ce mai des. 

Prin utilizarea de vopsea decorativa aveti garantia unei permeabilitati totale a vaporilor, prin acest proces evitandu-se astfel posibila formare in timp a mucegaiului, ciupercilor si bacteriilor. Produsul este prietenos cu mediul inconjurator si mai ales cu oamenii, fiind un material neinflamabil si avand un miros slab. Avand o compozitie naturala, garanteaza rezistenta in timp impotriva umiditatii,  eliminand posibilitatea aparitiei fisurilor in structura cladirii.
 
Puteti de asemenea adauga diferite efecte avand o gama foarte larga de nuante de vopsea decorativa din care puteti alege. Accentele cromatice cu tenta metalizata, desi par niste nuante foarte complicate la prima vedere, acestea uimesc prin simplitatea aplicarii lor si pot da peretelui un aspect de catifea in functie de lumina prezenta. Se discuta astfel despre o imbinare a unei tehnici antice dar si unui material inovator si modern ce ofera mediului o armonie nepretuita si incantatoare ce este foarte greu de obtinut din vopselele normale.
 
Avand o capacitate de difuziune naturala a umiditatii prin zid si chiar prin tencuiala datorita capacitatii de porozitate maxima a suportului, o vopsea decorativa ofera protectiei anti mucegai, formarea acestuia in timp fiind aproape imposibila. Vopseaua este inodora fiind astfel exclusa o oarecare toxicitate a produsului si nu pune in nici un fel de pericol mediu, fiind compusa din elementi organici..