10 anunturi amuzante culese de pe internet si cum sa te feresti sa scrii unul

Este evident faptul ca nu exista cine stie ce restrictii atunci cand vine vorba despre continutul anunturilor sau despre cine poate sa scrie aceste anunturi.  Exista niste limite de bun simt, insa mai mult decat atat nu prea avem parte de reglementari, in special daca vorbim despre anunturile din mediul online. Tocmai de aceea, erorile gramaticale sau cele de exprimare pot face deliciul unor poante hazlii si ne pot reda buna dispozitie. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante anunturi intalnite pe site-urile de anunturi.

Pozitia cu numarul 10 este ocupata de anuntul: „Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii.” Cine poate rezista unei asemenea oferte?!
Numarul 9 in top apartine anuntului „De vânzare: birou de epocă pentru doamnă cu picioare subţiri şi sertare largi.”
Opt. „Într-o croitorie de damă: "Fustele se ridică zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand".”
Sapte. „Reparam umbrele si posete de dame stricate.”
Sase. „Avem ciorapi de femei lungi.”
Cinci. „Confecţionăm poşete şi genţi şi cu pielea clientului.”
Patru. „Vând maşină de cusut mână şi picior.”
Trei. „Avem adidasi pentru domni din China.”
Doi. „Avem genti pentru doamne din material plastic.”
Unu. „Remaiem ciorapi de dame cu dunga.”

Mentionam ca ordinea anunturilor din acest articol este una aleatorie. Lasam la latitudinea dumneavoastra sa decideti care este cel mai amunzant.

In loc de incheiere dorim sa va oferim cateva sfaturi care va vor ajuta sa evitati sa redactati un anunt de „rasul lumii”.

·Inainte sa postati anuntul, cititi cu voce tare articolul scris, pentru ca in felul acesta veti putea sesiza unele neconcordante.

·Nu postati un anunt daca nu sunteti sigur ca este scris corect. Scopul dumneavoastra este sa vindeti sau sa cumparati, nu sa provocati hohote de ras.