Transforma o pereche de pantaloni scurti ieftini intr-o piesa esentiala din garderoba

Cand te gandesti la pantaloni scurti ieftini te gandesti la zilele toride de vara si la noptile petrecute pe plaja de la Vama Veche. Dar cu siguranta nu iti vin in minte locatii glam unde poti sa iti arati picioarele tonifiate, defiland intr-o pereche de pantaloni scurti. Daca te-am facut curioasa, citeste in continuare cum sa devii un fashion-icon in gasca ta de prieteni si colegi.

Pentru inceput, ai nevoie de o pereche de pantaloni scurti ieftini cu talie inalta, pe care ii poti gasi la www.ppt.ro. Este de preferat sa aiba o nuanta deschisa, spalacita, dar daca iti plac blugii albastru inchis, orienteaza-te dupa gustul tau. In orice caz, evita negrul si nuantele intermediare de albastru.

Mansatele pantalonilor ar trebui sa fie destul de lungi pentru a le sufleca la anumite tinute.
Pentru un look boho-chic asorteaza respectiva ta pereche de pantaloni scurti ieftini la o bluza din matase de culoare inchisa cu un model intr-o culoare deschisa si vesela. Un exemplu poate fi o bluza albastra cu buline mari albe; un alt exemplu, o bluza neagra cu pasari mici bleu ori roz sau bej. Adauga o jacheta din piele intoarsa de culoare maro inchis, o pereche de adidasi maro cu toc ori botine asortate la jacheta, din piele intoarsa si esti gata de petrecere, intalnirea cu prietenele ori o zi petrecuta in oras.

Cand te plimbi in natura iti poti forma o tinuta lejera cu ajutorul unor pantaloni scurti ieftini fara prea mult efort: o bluza larga sau un maieu larg, un cardigan si o curea intregesc tinuta de vacanta si te fac sa te simti in largul tau oriunde si oricand.
Perechea ta de pantaloni scurti ieftini poate fi transformata intr-un element al unei tinute mai elegante. Asorteaza pantalonii la o bluza alba de dantela si adauga o curea subtire pentru a intregi o tinuta de oras sau pentru o intalnire romantica. Pentru club, ai nevoie de o camasa alba, in stil barbatesc, un papion negru si o jacheta stil sacou dintr-un material lucios ori cu o textura sclipicioasa. Argintiul este perfect pentru aceasta tinuta, insa si auriul poate sa mearga bine, daca perechea ta de pantaloni ieftini este de culoare albastru intens, aproape negru.

Probabil nu credeai ca niste pantaloni scurti ieftini de pe www.ppt.ro sunt atat de versatili, insa acum ca ai aflat tot ce ai de facut este sa lucrezi la personalizarea ideilor de mai sus si sa te simti bine purtand aceste tinute.