Ce sa vizitezi in Paris

Orice se poate spune despre Paris, insa in niciun caz nu se poate spune ca este un oras plictisitor. Oricine a vizitat macar o data Orasul Luminilor stie ca niciodata nu poti spune ca ai timp suficient pentru a vizita tot ce iti propui sa vizitezi in Paris. Din cate excursii la Paris am facut niciuna nu mi s-a parut niciodata plictisitoare, dar nici nu pot spune ca fost vreuna suficienta pentru a vedea tot ce mi-as fi dorit.

Pentru cei care au mai mult de trei zile la dispozitie pentru a vizita Parisul si zona din imprejurimi, iata cateva puncte pe care cu siguranta nu ar trebui sa le rateze. Vizita la Turnul Eiffel este una dintre ele, insa nu ratati punctul cel mai inalt al Turnului pentru o vedere magnifica asupra Parisului. Turul Parisului cu unul dintre autobuzele deschise este si ea o atractie pentru multi turisti si ofera sansa unei alte perspective asupra capitalei franceze, cu toate obiectivele sale turistice. De asemenea, indiferent daca sunteti la Paris in familie sau nu, nu evitati excursia de o zi la Disneyland. Sigur ca niciodata nu va fi suficienta distractie, dar cel putin nu veti pleca din Franta fara sa fi trecut macar prin taramurile magice Disneyland. Nu uitati nici de Muzeul Luvru sau de Palatul Versailles, doua dintre obiectivele pentru care multi dintre turistii pasionati de arta si istorie adora Parisul.

Sigur ca toate acestea le puteti face pe cont propriu cu harta in mana, dar timp cu adevarat pretios veti economisi daca veti profita pentru a bifa toate aceste puncte de interes de ajutorul acordat de www.aeroshuttletransfers.ro. Ei va pot ajuta sa va planificati cu brio vacanta inca de la plecarea din tara, sau va pot asista in Franta cu serviciile de transfer de care aveti nevoie, fie ca este vorba despre un transfer de la avion catre hotel, despre excursii in Paris sau despre excursii la castelele de pe Valea Loarei sau la Disneyland.