Gradini cu plante perene

Nimic nu este mai frumos decat o gradina curata, ingrijita si plina de flori viu colorate, mai ales daca asta se intampla o perioada cat mai mare din an. Cele care asigura frumusetea unei gradini un timp indelungat sunt plantele perene, preferate de multi dintre noi pentru amenajarea curtilor si gradinilor. Avantajul folosirii florilor perene ca flori de gradina este in primul rand de ordin estetic, acestea fiind plante disponibile intr-o varietate foarte mare de culori, iar un alt avantaj foarte important este acela ca plantele perene se intind si cuceresc tot mai mult din terenul pe care se afla.

Pe de alta parte, foarte comod la plantele perene este faptul ca nu este necesar sa fie replantate in fiecare an, pentru ca ele vor aparea din nou an de an, pentru ca iarna partea florilor perene care moare este doar cea de deasupra pamantului, nu si radacina din care va renaste anul urmator. Singura problema pe care o pun florile perene este aceea a unei bune cunoasteri a perioadei in care ele infloresc, pentru ca amenajarea gradinii sa fie una cat mai judicioasa.

Pentru gradini frumos amenajate cu flori perene, care sa atraga mereu atentia celor care vin in vizita si care sa ofere intotdeauna un spectacol estetic incantator, cei de la officeflowers.ro ofera servicii de consultanta si peisagistica, venind in intampinarea celor care isi doresc sa isi amenajeze orice spatiu in aer liber, dar serviciile lor nu se limiteaza numai la spatii exterioare. Office Flowers ofera proiecte de peisagistica, folosind produse din oferta proprie, ceea ce inseamna ca preturile sale vor fi mereu la un nivel competitiv. In ceea ce priveste oferta de flori perene, aici sunt disponibile frumoasele garofite de gradina (Dianthus Barbatus), gingasele brumarele (Phlox), dar si Aubrieta si Lavandula, intr-o varietate foarte frumoasa de culori.