Te-ai saturat sa cauti singur un tratament pentru riduri?

Ca orice organ din corpul nostru, si pielea isi pierde din calitati pe masura ce imbatraneste. Primele semne ale imbatranirii pielii sunt usor de observat. Cateva riduri in zona ochilor si a obrajilor tradeaza degradarea progresiva a pielii. Chiar daca sunt ameliorate pe moment cu un tratament contra riduri acestea vor continua sa se adanceasca pe masura ce zambim si imbatranim, asa ca o solutie eficienta 100% de indepartare a lor sau de prevenire completa poate fi data doar de catre un medic dermatolog specializat in tramante antirid.

Ridurile sunt un lucru perfect normal generat de anumite procese fiziologice complexe produse la nivelul pielii. Conform tratatelor de specialitate, avem trei tipuri de riduri, dinamice, statice si ridurile-falduri. In general, oamenii au toate cele trei tipuri de riduri, combinate, asa ca nimeni nu se poate feri de ele. Ridurile dinamice sunt cele mai simplu de identificat pentru ca sunt generate de contractia muschilor de sub piele. Singura metoda de reducere a lor este paralizarea muschilor de sub piele sau reducerea miscarilor, contractiilor ori prin interventii chirurgicale, ori prin blefaroplastie sau lifting la nivelul sprancenelor sau frontal.

La randul lor, ridurile statice apar pentru ca pielea nu mai e asa de elastica pe masura ce inaintam in varsta. Ele sunt vizibile in jurul ochilor si pe obraji si pot fi estompate printr-un tratament mai complex, ce presupune indepartarea pielii cu probleme prin tehnici laser sau peeling chimic. Ideea este sa se stimuleze eficient formarea de colagen nou, cel care este raspunzator de elasticitatea pielii. Ridurile-falduri au o cauza si mai simpla decat celelalte doua tipuri: gravitatia.

Gravitatia forteaza structurile faciale sa alunece, de unde si aparitia ridurilor foarte adanci. Tratarea lor se poate face doar prin lifting facial. La clinicile de dermatologie puteti gasi in orice moment un tratament pentru riduri pe baza de substante de relaxare a muschilor fruntii, celor din jurul ochilor, cu geluri injectabile sau acid hialuronic. Specialistii de acolo garanteaza eficienta procedurilor si va asigura o tratare a ridurilor fara nici un disconfort.