Euforia unui eveniment perfect

Cu siguranta este destul de greu sa gasesti restaurante nunti in preajma nuntii, deoarece acesta trebuie sa fie rezervat cu cel putin doi ani inainte. Este cu atat mai greu cu cat numarul de invitati este mai mare si aici intervine si o reala problema si anume cea a confirmarilor. Oamenii - mai exact invitatii - nu pot sti ce anume vor face peste un an sau doi, asa cum se anunta de regula nunta, prin urmare trebuie sa aproximezi numarul de invitati, pentru a avea o idee asupra eveimentului.

Daca esti in cautare insa de salon evenimente Berceni, poti veni si cu mancarea ta, desigur nu de acasa, insa poti aranja cu cativa bucatari sa se ocupe de prepararea ei, in functie de preferintele tale. Astfel vei ajunge si mai ieftin, chiar daca grijile sunt mai mari. De exemplu, in loc de 300 de lei meniul pentru o nunta - te poate ajunge la mai putin de 150 de lei, daca doresti sa cumperi alimentele si sa le prepari cu ajutorul unor bucatari, insa aceasta metoda nu prea se mai practica deoarece implica multe batai de cap.

Un eveniment perfect mai ales atunci cand vorbim de nunta, nu trebuie sa aiba limite financiare, deoarece exact aceste limite duc la multe neplaceri. Pe de alta parte insa trebuie sa fim constienti si de faptul ca nici extravaganta nu face casa buna cu un eveniment perfect, deoarece nuntile au si rolul de a face intr-un fel sau altul o mica avere pentru viitorul perechii, prin urmare trebuie avute in vedere cheltuielile cat mai mici - pentru a ramane cu o anumita suma in mana.

Desi multi spun ca la finalul nuntii - tot ceea ce isi doresc este sa nu ramana cu datorii, trebuie sa avem in vedere si un castig cat mai mare, chiar daca in cele din urma o nunta este exact ca si o loterie.