Reguli de bune maniere pentru sederea la hotel

Chiar daca vacanta de vara inseamna libertate, soare, fericire si mare, nu inseamna ca regulile de bun simt si de respect prezente in societatea in care traim si ne desfasuram activitatile ar trebui sa dispara. Si chiar daca suna putin dur, regulile pe care le veti citi in continuare sunt, pentru cei mai multi dintre noi, niste exemple de rutina si de normalitate. Oricum, credem ca ar trebui sa fim atenti la cele ce urmeaza.

Nu ar trebui sa uitam ca exista persoane la fel ca si noi a caror meserie este sa curete camera din care tocmai am iesit. Chiar daca acest lucru face parte din meseria lor, respectul reciproc trebuie sa fie o piatra de temelie a societatii. Nu conteaza cat de mult sau cat de putin am platit pentru camera care ne-a apartinut pentru aceasta scurta perioada de timp, ci conteaza respectul pe care il aratam, atat obiectelor, cat si persoanelor.

Camera de hotel va fi folosita si de alte persoane la fel ca tine, asa ca incearca pe cat posibil sa lasi totul exact asa cum ai gasit. Mai mult decat atat, aceste hoteluri litoral Romania, asa cum limbajul de cautare pe internet ne invata, au proprietari a carui existenta, cel mai probabil, tine de fluxul de clienti care le viziteaza locatiile. Daca in urma noastra va ramane un dezastru, este chiar probabil ca vom fi taxati pentru pagube. Chiar daca nu vorbim de catastofe, nici macar aruncatul pe jos a gunoaielor nu este permis intr-o camera de hotel. Felul cum pastram camera de hotel care ne-a fost inmanata spune foarte multe lucruri despre personalitatea noastra.

Regulile bunelor maniere ne invata sa lasam camera exact asa cum am primit-o. Prin acest lucru putem intelege ca nu trebuie sa ne asumam nimic din ce nu ne apartine.
Chiar daca regulile si etichetele sunt importante, in vacanta de vara distractia este pe primul loc!