Majoratul – momentul in care devenim „oameni mari”

Trecerea de la adolescent la adult sau intrarea intr-o alta lume ca “om mare” trebuie sarbatorita asa cum se cuvine. Atunci cand implinim 18 ani, dorinta cea mai mare este aceea de a organiza o petrecere cu adevarat memorabila, exact asa cum am visat, alaturi de prieteni dragi, intr-un loc inedit, dand astfel nastere celor mai frumoase amintiri.

Daca pana nu demult petrecerea de majorat era una restransa si se desfasura acasa in compania familiei si a prietenilor dragi, astazi, majoratul a  devenit o petrecere de anvergura, ce se desfasoara in incinta restaurantelor si cluburilor, la munte sau la mare, in locatii stilate.

Daca si tu te numeri printre cei care isi doresc o petrecere de majorat la standarde inalte, trebuie sa stii ca organizarea nu este una usoara. Trebuie sa stabilesti din timp lista de invitati, decoratiunile interioare, meniul pentru petrecere, tortul, artificiile, etc.

Ca momentul implinirii memorabilei varste de 18 ani sa nu te prinda pe picior gresit, pe lista TO DO FOR MY PARTY trebuie sa incluzi, obligatoriu:

Alegerea unei locatii si amenajarea acesteia cu decoratiuni  personalizate (baloane, lumanari, artificii, confetti, etc)
Stabilirea listei de invitati
Stabilirea play list-ului pentru seara petrecerii
Stabilierea meniului (unde este distractie, trebuie sa fie si mancare buna!!!)

Nu trebuie sa uitati ca elementul de entertainment al petrecerii de majorat este foarte important pentru invitatii si oaspetii tai. Daca vrei ca petrecerea sa fie pe deplin reusita, poti apela la serviciile unui DJ specializat in sonorizarea petrecerilor de orice fel.

Beneficiul prezentei unui DJ la petrecerea ta de majorat consta in faptul ca reuseste sa puna in valoare piese muzicale vechi si noi si sa le faca sa se incadreze perfect  cu fiecare moment al petrecerii tale. Mai mult decat atat, play list-ul il poti stabili si tu, impreuna cu Dj-ul ales pentru petrecerea ta de majorat. Astfel, vei fi pe deplin multumit si vei avea parte de piese muzicale care te reprezinta. Nu uita nici de preferintele invitatilor si fa-le cunoscute Dj-ului.

Pentru a te bucura de petrecere, este important sa lasi muzica in seama profesionistilor. Alege cu incredere un dj pentru majorat pentru ca tu si invitatii tai sa va distrati pe piese muzicale noi si vechi, pe ritmuri variate si stabilite in functie de tipul petrecerii, de locatie, de spatiu etc.