Destinatii turistice si bilete de avion

Unde gasesti cele mai ieftine bilete avion si care sunt destinatiile cu cele mai bune preturi pentru vacante de vis, putem afla cel mai simplu de pe internet insa si de la agentiile de turism, care de cele mai multe ori vin in intampinarea noastra cu foarte multe oferte.

Biletele de avion reprezinta de cele mai multe ori costuri mici, iar acestea nu difera atat de mult de la o agentie la alta, ci mai degraba, in functie de destinatie pot varia usor, dar atunci cand este varf de sezon, preturile explodeaza si parca fac pofta la toti pasionatii de vacante, fie ele mai scurte sau mai lungi. Bilete de avion gasim acum la tot pasul, iar cele low cost sunt deja cunoscute de toata lumea, avand in vedere si cele doua companii, atat de populare, Blue Air si Wizz Air, care ofera confort si siguranta oriunde ati alege sa mergeti. Cele mai exotice destinatii, unde chiar merita sa ajungi, mai ales daca ai ocazia sa gasesti bilete avion low cost, sunt urmatoarele: Malaysia, Thailanda, Bali, oriunde in India, insulele Mauritius, Maldive si multe altele, insa la mare cautare sunt si alte locatii mai putin exotice, depinzand de bugetul fiecarei persoane in parte dar si de sezon si gusturi. Forte multi oameni prefera, ca atunci cand pleaca de acasa, sa mearga intr-o excursie in zone mult mai apropiate de pe continent sau chiar si in tara, dar orase ravnite de turisti sunt si: Praga, Paris, Londra, Venetia, Roma, Barcelona, Dubai, Antwerp, Amsterdam, Rotterdam, Morscova, Istanbul, intreaga Islanda si multe altele.

Oricat de mult ne-am chinui sa ajungem insa la toate destinatiile, cert este ca la final poate doar daca s-ar inventa teleportarea in spatiu am reusi sa ajungem pe intregul glob, ca sa il putem vedea in toata maretia lui.