Sfaturi pentru alegerea unui mobilier baie potrivit pentru locuinta dvs.

Baia este un loc in care ne dorim mai mult decat oriunde in locuinta noastra sa ne simtim relaxati si sa avem in jur un mediu placut. Pe langa gresia si faianta sau tipul de cada, cabina de dus, putem infrumuseta baia noastra cu mobilier baie de calitate de la cei mai buni producatori de pe piata. Mobilierul pentru baie e mai pretentios decat cel pentru alte camere, cu atat mai mult cu cat in baie e umezeala mare, spatiu destul de mic si totul trebuie sa fie organizat cat mai bine pentru a nu da senzatia de supraaglomerare. Alegerea de mobilier baie ar trebui sa tina cont de design, de calitatea pieselor, de cromatica, functionalitate, dar si de bugetul total pe care-l avem la dispozitie.

Daca spatiul oferit de baie e mai mic e bine sa ne orientam catre mobilier pentru baie compact, din mai multe piese mai micute, elegante si versatile, usor de mutat in caz de nevoie. Functionalitatea mobilierului pentru baie tine de posibilitatea acestuia de a ne ajuta sa ne descurcam mai bine in baie, de posibilitatea de a fi pus pe sol sau suspendat, fara sa ocupe spatiul din jur in totalitate. Foarte important atunci cand alegem mobilier pentru baie este si stilul baii si modul in care individul isi doreste sa arate incaparea la final, dupa amenajare. Pentru cei care sunt interesati mai mult de inovatie, stilul contemporan este perfect, cu atat mai mult cu cat piesele de mobilier sunt moderne, solutiile sunt inovatoare, formele deosebite, culorile pastelate, imprimeurile sunt originale. Stilul retro poate fi si el adoptat pentru mobilierul din baie. De exemplu, putem cumpara un robinet in stil rustic, mobila din materiale naturale, cada cu picioare. Se poarta si mobilierul pentru baie cu lavoar incastrat, dulapuri mari, numai bune pentru depozitarea articolelor de cosmetica ale doamnelor si domnisoarelor.

Nu in ultimul rand, intr-o baie cocheta se preteaza si mobilierul modular cu sau fara oglinzi si cu niste corpuri de iluminat moderne. Daca niciuna dintre varianta nu va satisface puteti comanda mobilierul cu specificatiile dorite, pentru a fi exact asa cum l-ati gandit dvs.