In gona dupa apartamentul ideal

Orice tanar viseaza sa se mute la un moment dat la casa lui. In prima faza poate nu realizezi cat este de complicat sa iti gasesti apartamentul mult visat si mai ales cat este de costisitor intregul proces. Pornind de la achizitionarea acestuia, renovarea lui, pana la alergatura dupa obiectele de mobilier si toate cele necesare unei locuinte. Nimic nu este simplu aici. Trebuie sa te inarmezi cu o tona de rabdare si sa pornesti la drum cu mult curaj si neaparat trebuie sa ai nervii tari si mintea limpede.

In prima faza, atunci cand doresti sa cumperi un apartament incepi sa iti intrebi toate rudele, toti prietenii, daca nu cumva stiu daca exista apartamente de vanzare la ei in bloc sau in vecinatate. Iti iei agenda la rand si incepi sa dai mesaje si telefoane sperand ca de undeva sa sara si pentru tine norocul. Mergi la cateva vizionari insa nu lasi inca nimic sa fie batut in cuie. E normal, e o decizie importanta si trebuie sa studiezi foarte bine piata. Dupa ce ai epuizat toate rudele treci la site-urile de specialitate. Te duci la rubrica apartamente de vanzare, iti selectezi orasul, poate si pretul in care vrei sa te incadrezi si incepi cautarile. Pe astfel de site-uri gasesti foarte multe anunturi, ce au si poze, pentru a-ti putea face o idee, inainte de a pierde timpul si de a merge la o vizionare.

Un astfel de site este si www.folosit.com, unde poti gasi o serie de anunturi. In acest mod iti poti face o idee despre preturile existente, in functie de zona, in functie de marimea apartamentului, de renovarile existente. Unele apartamente sunt aproape puse la punct, gresie, faianta, geamuri de termopan, usa metalica, chiar si mobilate. Sunt apartamente de vanzare pe care proprietarii le vand renovate si cu obiectele de mobilier incluse. Depinde de fiecare ce isi doreste si pentru ce opteaza. De recomandat ar fi sa faci tu, totul de la zero, pentru ca este o casa noua si tu ar trebui sa o renovezi si decorezi asa cum simti, pentru a o face sa fie “acasa”.