Numele de domeniu si metadata, mai importante decat optimizarea generala SEO

Optimizarea SEO nu se face pe repede inainte. Lucrurile sunt anticipate, sunt gandite, e studiata concurenta. Numele domeniului este poate cel mai important pas in optimizarea SEO care sa aiba si rezultate vizibile. La alegerea sa trebuie sa fiti foarte atenti sa fie usor de retinut, sa nu fie foarte lung, sa fie unic si sa fie mai vechi, pentru ca aduce autoritate mai buna. Si mai bine este daca aveti pozitionate si cuvinte cheie principale in numele domeniului, ceea ce va va aduce din start o pozitie buna in rezultatele returnate de motoarele de cautare.

Daca numele domeniului nu va fi si el optimizat si nu va avea cel putin un cuvant cheie principal integrat, valoarea sa pentru motoarele de cautare va fi aproape nula. Pe langa numele de domeniu, trebuie sa va indreptati atentia si spre optimizarea seo si a continutului, interfetei pentru dispozitivele mobile. Textele trebuie sa alterneze cu un continut multimedia bogat, cu videoclipuri, continutul care nu e textual ar trebui optimizat foarte bine din punct de vedere SEO pentru ca motorul de cautare tine cont si de modul in care i se furnizeaza date despre ceea ce reprezinta video-ul. Metadata este si ea importanta daca tineti la page rank-ul site-ului dvs., astfel ca ar trebui sa fiti mereu la curent cu cele mai noi tehnici de optimizare seo site nou, disponibile si pe http://dexterseo.ro/ alaturi de alte metode interesante de optimizare seo usor de aplicat.

Tag-urile de titluri si meta descrierile sunt pe primul plan cand va apucati de optimizat seo pe metadata, nu trebuie sa va cramponati de cuvintele cheie meta pe care motoarele de cautare nu le iau in considerare-ele trebuie sa fie doar despre pagina accesata si nu despre altceva. La fel si cu descrierile meta, care nu trebuie sa fie copiate sau luate de la alte pagini, motoarele de cautare taxand orice abatere de la aceste reguli. Conteaza mult si titlurile, sa nu fie copiate, sa fie creative si la obiect, sa nu aiba mai mult de cinci cuvinte si sa fie atragatoare, sa il faca pe utilizator sa vrea sa va parcurga continutul, sa fie interesante.