Inchirieri masini ieftine: care sunt avantajele fata de inchierierea unei limuzine

Clientii care apeleaza la inchirieri masini ieftine sunt cu totul altii decat cei care prefera sa inchirieze o masina de lux, de tip limuzina. Gresit! Decizia corecta poate fi luata doar atunci cand stii ce iti ofera fiecare tip de masina.

Pretul este primul aspect care face diferenta intre inchirieri masini ieftine si masini de lux. Modelele din prima categorie sunt mai economice in ce priveste consumul de combustibil si de obicei platesti pentru serviciul de inchiriere in fapt. Masinile de lux sunt mai confortabile, insa sacrifica economia pentru lux si aspect. Daca te tenteaza o masina de lux, aceasta poate fi o alegere perfecta daca vrei sa conduci un automobil cu clasa in luna de miere.

Astfel ajungem la destinatia masinii: in functie de locul si motivul pentru care o inchiriezi, trebuie sa decizi ce tip de masina iti trebuie. O limuzina cu garda joasa si tapiserie din piele nu este cea mai buna alegere atunci cand esti in vacanta cu familia si vreti sa explorati natura. In acest caz poti apela cu la inchirieri masini ieftine care sunt potrivite pentru drumurile lungi si nu te obliga sa scoti din buzunar o avere. Lasa limuzina pentru o iesire in doi la teatru ori la opera, atunci cand eleganta face diferenta.

Siguranta este un alt aspect foarte important cand luam decizia de a inchiria o masina. In eventualitatea unui accident, limuzinele solide si grele detin suprematia, fiindca au scoruri mai mari la testele NCAP de siguranta.
Tarifele de asigurare in cazul in care optezi pentru inchirieri masini ieftine sunt mai avantajoase. In plus, o masina “de rand” nu atrage atentia, fiind milioane de masini la fel in apropriere, insa aparitia unei masini de lux cu siguranta atrage hoti si rauvoitori. Iar costul pagubelor in cazul acestor masini sunt foarte mari – o singura zgarietura poate costa sume exorbitante pentru a fi reparata, aproape jumatate din valoarea initiala a masinii. De asemenea, combinatia dintre tapiserie din piele, detalii din lemn si copii, caini ori mancare si bautura poate avea urmari grave pentru buzunarul tau.

Atunci cand decizi asupra unui anumit tip de masina sacrifici avantajele celuilalt tip, dar trebuie sa iei decizia in mod rational, nu doar din considerente estetice si economice. Apeleaza cu incredere la inchirieri masini ieftine daca acestea sunt mai avantajoase pentru tine si corespund scopului in care inchiriezi. Sau renunta la idea de a inchiria o masina economica si alege o limuzina, atunci cand situatia o impune.