Schimbati-va viata in bine cu frigiderele beko de la rombiz.ro

V-ati saturat sa mai chemati frigotehnistul si sa tot reparati vechiul frigider? Va doriti electrocasnice de calitate si cu o functionare ireprosabila? Le gasiti la rombiz.ro, magazinul online cu o gama variata de produse electronice si electrocasnice, aparate frigorifice de toate felurile.

Aici puteti gasi doar acum frigiderele beko la preturi foarte bune, beneficiind si de cele mai avantajoase garantii. De exemplu, va puteti innoi bucataria cu frigiderul Beko DN161230DX, cu No Frost si 538 litri volum net de depozitare, clasa energetica A+++ si un consum foarte mic de energie electrica, doar 343 Kwh. Frigiderul are doua usi, deschiderea standard e spre dreapta, un display LCD simplu de verificat pentru a sti mereu care e temperatura in interior. Pentru ca depozitarea sa fie cat mai simpla, in interior exista trei rafturi din sticla, trei suporturi usa si compartimente speciale pentru fructe, legume si oua. Si frigiderul si congelatorul se dezgheata automat, congelatorul are capacitate de congelare de 10 kg pe 24 de ore. Ceea ce impresioneaza in mod deosebit la acest model este autonomia fara curent, foarte utila atunci cand ne gasim in mijlocul unei pene de curent, care este de 22 de ore. Alte modele disponibile pe site au si volum de depozitare mult mai mare, termostat reglabil si capacitati de congelare variate, pentru nevoiele fiecarei familii. Clasa climatica este SN-ST, pot avea si functie de ionizare, ventilator incorporat si Active Dual Cooling sau sistem Multiflow.

Rombiz ofera garantii de pana la 24 de luni pentru fiecare dintre produsele listate in categoria frigidere, orice informatii sau detalii pe care vreti sa le aflati le puteti primi imediat apeland la echipa de suport, transportul e gratuit in functie de valoare comenzii, atat in Bucuresti, cat si in provincie. Nu va ramane decat sa alegeti produsul dorit, sa-l comandati si sa incepeti sa-l folositi exact asa cum va doriti.