Vreti o nunta mai deosebita? Comandati marturii nunta handmade

Inedita, deosebita, iesita din comun, eleganta. Cam asa isi doresc viitoarele mirese sa fie nunta lor, un eveniment unic in viata oricarui cuplu. De la decor pana la meniuri si muzica, locatia aleasa si marturii nunta, toate trebuie sa se incadreze in aceste tipare.

Daca la capitolul meniuri si restaurant nunta lucrurile se rezolva relativ repede, cu marturiile e mai greu. De obicei, firmele care le produc si le vand va pot oferi modele gata facute, care poate au mai fost comandate si de alte cupluri, asa ca aceasta alternativa nu e una prea buna. Pentru a fi diferite, marturiile de nunta e mai bine sa fie facute handmade, de un om care chiar se pricepe la asa ceva. De ce handmade?

In primul rand pentru ca se poate negocia pretul cu cel care le face, se pot confectiona din aproape orice materiale, se pot personaliza, cei care le comanda pot sa lucreze chiar si ei la ele, se pot livra in diverse tipuri de „recipiente”, nu neaparat un borcan sau o banala cutie. Modelele de marturii nunta handmade sunt mai simplu de obtinut, desi lucrul la acestea este de durata. Calitatea este cu mult mai buna decat in cazul celor de serie, pot sa puna in practica aproape orice idee a clientilor, timpul de livrare poate fi sensibil mai mic.

Pe de alta parte, marturii nunta handmade sunt facute si din materiale pe care nu le gasiti la orice firma care produce astfel de produse, de pilda piele sau materiale sintetice, plastic, combinatiile de culori si designul unicat va garanteaza iesirea din anonimat, iar aspectul estetic poate fi uneori mult mai ingrijit si mai deosebit decat in cazul marturiilor de duzina. Posibilitatea prelucrarii 3D si existenta imprimantelor 3D constituie un avantaj pentru cei care cauta ceva cu adevarat simpatic si special.