Aveti de facut livrari sange si nu stiti la cine sa apelati? Sameday este solutia cea mai buna!

O interventie chirurgicala unde este nevoie de sange sau analizele medicale mai complicate depind in mare masura de durata transportului probelor de sange sau a pungilor cu sange pentru transfuzie, in caz ca spitalul nu are o anumita grupa de sange disponibila. De aceea serviciile de livrari sange sunt vitale si pot face diferenta intre o viata pierduta si una salvata.

Spre deosebire de alte tipuri de materiale sau produse transportate prin firmele de curierat, sangele incepe sa-si piarda din proprietatile sale inca din momentul colectarii si depozitarii in recipiente speciale. Ganditi-va doar ce s-ar intampla daca niste probe biologice ar ajunge la laborator a doua zi sau a treia zi - sangele nu ar mai fi bun de nimic si ar trebui sa fie reluata procedura de colectare. La fel se intampla si in cazul pacientilor care au nevoie urgenta de sange dintr-o anumita grupa, viata lor depinde total de transfuzie si de rapiditatea cu care e facuta.

Constienti de aceste aspecte importante pentru sanatatea umana, Sameday, firma de transport rapid in regim curierat in aceeasi zi a gandit serviicii de livrari sange rapide, in doar cateva ore, pentru ca orice viata care ar putea fi salvata sa poata beneficia de miracolul medicinei moderne. Imediat dupa colectare, sangele, probele de anatomie patologica si probleme de sange pentru analize uzuale, sunt depozitate in containere de transport speciale, tinute la o temperatura optima si duse la destinatie cat de repede.

Serviciile oferite de Sameday pot fi personalizate in functie de nevoi, expertiza, experienta si sistemele complexe de lucru ale echipei asigurand cele mai sigure livrari sange din oras. La pachet cu aceste servicii vin si cele de transport medicamente si probe biologice cu regim special, dar si aparatura medicala. Pe site puteti gasi un calculator pentru costurile serviciilor, puteti intra in contact cu echipa Sameday prin orice mijloace moderne doriti, iar fiecare comanda poate fi urmarita gratie optiunii urmarire AWB.