Incaltamintea pe care o porti transmite un mesaj despre tine

Femeile adora incaltamintea si le face o deosebita placere sa isi achizitioneze mereu modele noi. Nici nu este de mirare ca la nivel de studiu al comportamentului in materie de cumparaturi cele mai multe statistici fac referire la femei si pasiunea lor pentru pantofi.

Preferintele unei femei pentru un anumit tip de pantofi, botine, balerini sau sandale poate descrie si o parte a personalitatii sale.

De exemplu, sa incalti o pereche de botine nu este o decizie pe care sa o iei foarte rapid si usor. Botinele fac parte din acel tip de incaltaminte care transmite un mesaj sexy, indraznet, curajos si chiar provocator. De asemenea, botinele iti atribuie o imagine de fata cool, dar chic in acelasi timp. Pentru a pune in valoare perechea de botine pe care o porti este recomandat sa le combini cu pantaloni skinny si un top asimetric.

Balerinii sunt o imbinare perfecta intre confortabil si stil. Acest tip de incaltaminte da un aer feminin oricarei tinute, de aceea sunt preferati de majoritatea reprezentantelor sexului frumos. Balerinii pot fi purtati cu o pereche de jeans skinny si o camasa cambrata. Completeaza aproape orice tinuta pastrandu-ti feminitatea si creand un efect de inocenta, de puritate.

Cand vorbim de incaltaminte, vorbim de pantofi. Este recomandat ca fiecare femeie sa aiba in garderoba un model clasic de pantofi cu toc. Sunt o optiune sigura, care nu da gres niciodata. Sunt purtati de cele care vor sa se simta feminine, senzuale, fara a-si neglija stilul personal. Poti alterna materialele din care sunt confectionati: piele, piele intoarsa, imprimeuri exotice, imprimeuri florale, animal print. Pantofii clasici se pot purta la orice, de la fusta-creion pana la boyfriend jeans.

Intr-un studiu de fashion publicat in Journal of Research in Personality s-a ajuns la concluzia ca oamenii pot ghici varsta, sexul si venitul unei persoane absolut necunoscute doar uitandu-se la incaltamintea pe care o poarta.