Cosmeticele bio si avantajele acestora

Diferenta dintre toate produsele cosmetice este foarte usor de sesizat atunci cand punem in balanta calitatea si pretul. Atunci cand doriti sa utilizati cosmetice bio, chiar daca trebuie sa faceti o investitie putin mai mare, aceasta isi va merita din plin toti banii.

De regula, cosmeticele bio vor avea rezultatele mai tarzii insa de mai lunga durata daca va tineti de ele, cat si de tratamentul pe care il aplicati. In gama noastra de produse veti gasi numai cosmetice vegetale, bio, care sunt obtinute pe cale naturala, care au la baza uleiuri esentiale din trandafir si apa de trandafir, in combinatie cu alte componente care ajuta la catifelare, la tonifiere si purificare in profunzime. Foarte multe cosmetice dau rezultate imediate in ziua de azi tocmai pentru ca ele sunt obtinute pe cai chimice avand la baza tot felul de solutii. Cosmeticele noastre din gama Rose of Bulgaria sunt obtinute numai din petale de trandafir proaspat culese si distilate in distileriile special amenajate chiar in apropierea Vaii Trandafirilor din Bulgaria. Se spune despre Bulgaria ca ocupa locul intai la calitatea produselor din trandafir si mandria de a ocupa aceasta pozitie vine si cu o serie de multumiri, deoarece laudele sunt pe masura. Atentia cu care sunt cultivate florile si apoi ingrijite pentru ca in cele din urma sa fie culese este una desavarsita si foarte riguroasa, realizata cu multa migala si iubire. Astfel ca avantajele cosmeticelor bio se vor vedea in timp, ca si o cultura bogata de trandafiri. 

Produsele din gama noastra se pliaza perfect pe orice tip de piele si ii va oferi acesteia o energie necesara pentru a face fata intregii zile indiferent de rutina sau de agitatia pe care o ai. Cremele in general calmeaza avand in componenta si produsi precum ulei natural de migdale, ulei din germeni de grau ori extracte de filminica, toate find naturale, ceea ce face ca produsele noastre sa fie 100% naturale.