Raspunsul e destul de simplu, folosind piloti onshore.
Pilotii de extractie din beton turnati direct pe santier sunt perfecti pentru o sustinere reala a solului si pentru transportul incarcaturilor grele transmise de structuri.
Usor de realizat si de pus in practica pilotii au diametre de pana la 2500mm, adancimile depasesc adesea 60 m, crearea lor presupune doar trei etape, forare, plasarea armaturii si betonare.
Odata ce s-a gasit o firma care sa poata realiza la cerere piloti onshore ei pot fi folositi foarte bine la constructia fundatiilor, pentru diverse poduri, cladiri inalte, chiar pentru complexe industriale masive.
La sapaturile mai complicate ei isi dovedesc utilitatea prin sustinerea solului, solul e stabilizat mai bine si mai rapid. Firmele care se ocupa de executia pilotilor au la dispozitie utilaje si tehnologii de ultima generatie, cu eficienta sporita pentru lucrarile de calitate si cu rezistenta mare in timp, ofera si consultanta si proiectare.
In functie de suprafata si de natura lucrarilor se vor stabili si preturile pentru piloti, metodele de forare si numarul lor. Cu cat mai multi piloti, cu atat mai mare rezistenta si greutatea suportata.
Pilotii onshore isi dovedesc utilitatea mai ales daca terenul este cu probleme si nu permite o constructie cu stabilitate mare, ei se pot amplasa in asa fel incat sarcinile care se vor exercita sa fie cat mai mici pe toata suprafata fundatiilor.
Pe termen lung ei sunt o solutie foarte buna pentru constructiile masive onshore, care au nevoie de rezistenta cat mai buna indiferent de conditiile terenului pe care sunt amplasate. Daca sunt executati corect de o firma cu experienta in domeniu pilotii isi vor dovedi eficienta indiferent de tipul de teren in care sunt realizati.