Insulele din Grecia, atractii turistice pe care nu ai voie sa le ratezi

Nu ai cum sa nu te gandesti deja la concediu si la vreo doua saptamani in care sa nu faci nimic, sa nu pui mana pe laptop sau telefon si doar sa stai la piscina sau sa te plimbi in aer curat si in acordurile unei muzici traditionale, specifice zonei unde ajungi. Daca esti mai conservator, dar vrei si distractie si mult aer curat atunci iti recomandam sa alegi Grecia, una dintre tarile in care chiar ai ce face indiferent cat timp ti-ai planificat sa stai acolo.

Cea mai importanta atractie a Greciei sunt insulele, zone in care vegetatia si aerul curat sunt cu mult peste orice imaginatie. Experienta de care vei avea parte in grecia este completa, distractia e garantata, plaja este impecabila, cu nisip auriu superb, insulitele sub un kilometru patrat fiind ideale pentru intimitate si relaxare la superlativ. Si daca tot am amintit de insule, trebuie sa spunem ca insula Zakynthos este poate cea mai frumoasa prin prisma plajei Shipwreck a carei poveste fascineaza orice vizitator, tanar sau batran. Epava emblematica atrage turistii nu atat pentru vechimea sa, cat din cauza legendelor care circula in jurul provenientei sale. Plajele de pe insula au nisip fin, apele sunt curate, limpezi, se pot face scufundari pentru a observa indeaproape pestii. Alta insula la fel de frumoasa din grecia si ofertanta din punct de vedere turistic este Santorini, foarte populara, destul de scumpa, insa cu foarte multe tentatii turistice care nu merita sa fie ratate.

Apusul de soare, vulcanul activ, casele deosebite, stradutele si oamenii primitori, plaje, nisip din belsug, viata de noapte, iata doar cateva „delicii” pe care orice turist le poate experimenta. Nu aveti cum sa ratati celebra Creta, locul in care, se spune, s-ar fi nascut insusi Zeus. Aici, turistii au plaje cu nisip foarte fin, au un port vechi si un oras in stil venetian, cluburi moderne si preturi primitoare. In fine, Thassos este o insula care va poate oferi tot ce aveti nevoie ca sa nu leneviti numai la soare. Va puteti catara pe muntele Ipsario, puteti face si plaja, fiind printre putinele locuri turistice unde gasiti mare si munte asa de aproape.