Sarah Jessica Parker da sexul pe actiunea politista

Va mai aduceti aminte cand ne uitam toti cei care eram fani Sarah Jessica Parker la „Totul despre sex”, unul dintre cele mai bune seriale produse de HBO care a fost distribuit intre 1998-2004, in care carismatica si intriganta editorialista Carrie Bradshaw descosea pe toate fetele relatii si intorsaturi de situatie cu prietenele ei? Si pentru ca serialul a fost deosebit de apreciat au exista si niste continuari pe marele ecran, in filme cu aceleasi personaje din serial, foarte gustate si ele de publicul avid de picanterii si intorsaturi spectaculoase de situatie. Serialul „Totul despre sex” a luat de doua ori premiul Emmy si de patru ori Globul de Aur.

Pe atunci, nici ca ne inchipuiam femeia asta superba intr-un rol mai bun si mai „conturat” decat cel in care fusese distribuita. Sexul vinde, da, dar cand e implicata si Parker, sexul era deja mai mult decat un cuvant vulgar. La mai bine de 10 ani de la finalizarea filmarilor pentru „Totul despre sex”, Sarah Jessica Parker le face un „cadou” iubitorilor aparitiei ei fenomenale: serialul „Busted”, care are la baza o poveste reala scris de jurnalistele Wendy Ruderman si Barbara Laker. Tot jurnalistele temerare care au semnat cartea au creat si scenariul serialului ce dezvaluie multe amanunte picante din spatele unuia dintre cele mai cunoscute scandaluri de coruptie in care a fost implicata politia din Philadelphia. Intamplarile din serial sunt realiste, exista dovezi clare stranse inca din 2009 de cele doua jurnaliste si publicate in articole aparute in ziarul local.

Cartea care sta la baza scenariului a fost asa de bine primita de critici si de public ca a luat si premiul Pulitzer pentru jurnalism de investigatie, cel mai important premiu jurnalistic pe care il poate primi un angajat din industria mass-media. David Frankel isi va pune semnatura pe regia primului episod dar si pe productia executiva a serialului.