Daca stau..

Daca stau pe pamant si plang, lacrima se duce tot spre pamant…. daca as sta pe cer si as plange…. lacrima s-ar duce tot spre pamant… deci printre stele sentimentele sunt pure, neatinse de gand rau.
As vrea sa ma pierd pe poteci, printre stele. Si chiar, in lumina lor, sa nu ma vad de negura… sa merg nevazut pe bolta… sa privesc in jos, spre pamant… sa incerc sa-l ating, si sa nu pot….  As vrea ca pentru ceva clipe, tot noroiul prin care am mers, pe potecile pamantene, sa cada… sa fiu usor, usor, usor….. sa ma desprind usor de cer….. si sa ajung la limita dintre el si pamant….. sa stau fata in fata cu Soarele… sa vad de straluceste mai tare ca mine, ca manunchiul de sentimente purifciate…
Cu razele imbratisate….. cateva clipe.. sa simt caldura adevarata…. sa simt egalitatea-n traire… si apoi il voi lasa sa-si vada de drum… Eu as mai rataci pe linia orizontului… m-as juca, as rade…. as cugeta..incotro acum?
Dar ma trezesc din visare.. imi dau seama ca nu pot ajunge sus, pentru ca sunt prea greu…. mai repede ajung jos…
A ma enerveaza! ce rost are un lucru daca nu e perfect…. mereu am spus ca ori e perfect, ori nu e. Nu exista cale de mijloc… dar perfectiunea e prea greu de atins, implica prea multa munca, pe care acum nu ma simt in stare sa o fac…. deci… I hate this part..