Triciclete Copii – miscare si distractie

Primavara si vara sunt anotimpurile preferate ale copiilor. Bicicletele si tricicletele sunt bucuria celor mici in aceasta perioada. Pentru copii cu varsta intra 1 si 4 ani, tricicletele sunt ideale. Cei mici fac miscare si se distreaza in acelasi timp.

Tricicletele vin intr-o varietate de modele si culori, asa ca decizia parintilor nu este una usoara. Copii o vor alege cu siguranta pe cea mai frumos colorata, dar parintii trebuie sa se gandeasca la calitatea tricicletei, la siguranta copilului si, desigur, si la pret. De obicei, pretul mai mare este justificat printr-o calitate mai buna, dar nu este o regula valabila intodeauna.

Tipuri de triciclete pentru copii:
Tricicletele din plastic sunt mai usoare si mai ieftine, dar la capitolul siguranta nu stau foarte bine.
Tricicletele cu cadru din otel sunt mai stabile, dar mai grele.
Tricicletele pentru copii pot avea roti din plastic special sau doar din cauciuc. Rotile din plastic special, au o durata de viata mai mare.
Tricicletele 3 in 1 sunt poate alegerea ideala, deoarece dispun de maner ajustabil, detasabil, ce controleaza directia, parasolar detasabil, reglabil, cu protectie UV, Gentuta functionala, Bara de siguranta detasabila, centura de siguranta, sistem de blocare/ deblocare a pedalelor 'roata libera' (free wheel), cos pentru jucarii spatios.
Tricicletele cu copertina feresc copilul de razele solare.
Mai exista si triciclete cu maner si roti gonflabile.

Afla mai multe despre criteriile de alegere a unei triciclete acesand acest articol : https://copiisibebelusi.wordpress.com/2013/01/30/triciclete-copii-miscare-si-distractie/