Fa o schimbare in viata ta si scapa de lumina daunatoare

Te-ai saturat de lumina pala care te insoteste in fiecare seara, indiferent in ce camera te-ai duce? Vrei sa faci o schimbare dar nu stii cum ai putea sa iesi mai ieftin si sa nu ai facturi prea mari la energie electrica? Vreauled.ro are in oferta sa cele mai bune si mai economice solutii. Printre ele se afla si banda led, o inovatie in materie de corpuri de iluminat cu led, special create pentru iluminatul interior sau chiar exterior.

De diverse culori, benzile cu leduri au o stralucire aparte, pot avea jocuri de lumini si, la nevoie, se pot conecta in orice combinatii se doreste. Orice banda led cumparata ofera o flexibilitate maxima in privinta utilizarii, putand fi montata oriunde in casa, in orice coltisor se doreste, chiar si in balcon, bucatarie, baie, pentru iluminatul anumitor suprafete sau parti din corpurile de mobilier din acele zone. Spre deosebire de alte sisteme de iluminat, banda led are o siguranta sporita pentru ca prin ea trec doar 12 V, avand si protectie de silicon, pentru o siguranta si mai mare si evitarea oricaror accidente. Pe vreauled.ro gasiti benzi cu leduri de tip 5050, care se pot imbina si taia dupa dorintele cumparatorului. Benzile de acest tip au pastile cu dimeniunile acestea-5-5- si cu chipuri cu trei leduri-cele RGB pot sa aiba foarte multe culori. Doar controlerul cu telecomanda poate sa limiteze aceste culori generate, benzile sunt foarte rezistente, chiar si la apa, invelisul din PVC ultraflex si transformatorul si telecomanda IR recomand benzile cu LED de la vreauled.ro drept cele mai bune de pe piata.

Lipsa metalelor grele, toxicitatea inexistenta si iluminatul rapid, fara timpi de asteptare, cum e cazul becurilor cu incandescenta, dar si lipsa incalzirii peste masura sunt tot atatea avantaje ale benzilor cu leduri. Vreauled.ro livreaza comenzile foarte rapid, prin curier, in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzilor, in toata tara.