Fa-i o surpriza cainelui tau

Intocmai ca mecanismul unui ceas, si organismul unui animal de companie trebuie sa aiba energia zilnica asigurata pentru a se putea bucura de viata mai scurta decat a omului si pentru a-l apara ori de cate ori are nevoie. Devotati si simptaci, dar foarte sensibili, cainii sunt mult mai pretentiosi in raport cu hrana caini primita decat stapanii lor.

Daca noi, oamenii, mancam cam tot ce putem gati, in cele mai diverse combinatii, organismul canin nu prea accepta sa proceseze orice. De aceea exista doua tipuri de hrana caini: uscata si umeda. Cea uscata ii indeamna sa mestece, sa-si foloseasca dantura, sa invete sistemul digestiv sa functioneze in parametri normali, in vreme ce hrana umeda ii ajuta sa aiba un aport de vitamine si minerale, dar si fibre de alta natura decat cele gasite in cea uscata. Pe Animalul Fericit, magazin online cu mancare pentru toate tipurile de animalute de companie, pasari, reptile, pesti, caini, pisici, sunt de gasit peste 800 de sortimente diferite de mancare pentru caini, pentru toate varstele si rasele, la cele mai mici preturi. Din meniul hrana caini uscata puteti cumpara mancare pentru patrupezi pe baza de carne de pasare, cartofi, fructe, dar si cu carne de miel sau alte tipuri de carne.

Toata carnea este proaspata, procesata imediat dupa sacrificarea animalului, in fiecare portie sunt si numeroase vitamine si acizi grasi, greutatea cainelui va fi tinuta sub control iar satietatea va fi asigurata. O hrana caini deosebita si foarte buna pentru catelusii cu afectiuni alergice sau digestive este Brit Premium Dry, Mile si Orez, ideala pentru a feri animalul de companie de afectiuni dermatologice - in acest sortiment nu exista cereale. La randul ei, hrana umeda pentru caini nu are coloranti, arome sau conservanti, are doar produse bio in interiorul ei, carne, cereale, toate ingredientele sunt din Germania si respecta standardele de calitate cele mai inalte. Ambele tipuri de hrana pentru caini sunt testate si se depoziteaza foarte usor, administrarea zilnica fiind foarte usoara, in bolul din care se ospateaza patrupedul.

Doar in aceasta perioada puteti beneficia si de discounturi de 11% sau de pana la 35 de lei din pretul de raft, iar livrarea e gratuita in Bucuresti peste valori mai mari de 50 de lei, si peste 150 de lei in restul localitatilor.