Manichiura semipermanenta – granita intre natural si artificial

80% dintre femeile din intrega lume poarta oja pe unghii in mod obisnuit. Fie ca merg la birou, la cursuri, ca ies in oras, fie ca isi doresc sa arate mereu ingrijite, femeile adora oja de unghii, iar cel mai mare procent opteaza – sau cel putin pana la un anumit punct opta –pentru oja clasica. Numai 10% dintre femei sunt adepte ale unghiilor false, cu gel sau acril, acestea necesitand nu numai un buget mai permisiv, ci si mult mai mult timp alocat punerii lor si intretinerii, fara sa mai punem la socoteala si o serie intreaga de dezavantaje pe care le implica.

Desi majoritatea femeilor prefera sa ramana naturale atunci cand vine vorba de unghii, marele dezavantaj al manichiurilor cu oja clasica, ce mizeaza pe forma si lungimea naturala a unghiei, este acela ca nu dureaza decat cateva zile in cele mai fericite cazuri. Asa se face ca in ultimii cinci ani de la lansarea sa pe piata, oja semipermanenta a devenit un must have pentru majoritatea femeilor.

Spre deosebire de oja clasica, oja semipermanenta ofera manichiurii exact ceea ce lipsea multor femei: durabilitate si stralucire prelungita. Asadar, cu ajutorul manichiurii semipermanente, unghiile vor arata frumos, vor fi stralucitoare si vor avea un aspect natural dar extrem de atragator in orice moment, pentru doua sau chiar trei saptamani. Si ca un plus, pentru femeile care adora naturalul si nu isi doresc ca unghiile naturale sa le fie agresate, manichiura semipermanenta implica si aplicarea inainte de oja a unui strat protector pentru unghia naturala, care intareste unghia si o face sa fie mai sanatoasa.

Expunerea ojei semipermanente la lampa UV este de foarte scurta durata ceea ce face ca unghiile sa nu fie afectate sau expuse riscurilor asociate cu acest tip de raze. Iata asadar cum oja semipermanenta se plaseaza foarte convenabil la granita dintre natural si artificial si confera un plus de frumusete si o imagine impecabila oricarei femei, chiar si celor care se arata reticente fata de unghiile artificiale. In plus, este si foarte usor de aplicat, o manichiura la salon putand fi inlocuita, cu ceva pricepere si produsele de la gelurideunghii.ro, cu o manichiura home made.