Ce trebuie si ce nu trebuie sa faci atunci cand alegi invitatii de botez

In organizarea unui botez, fiecare detaliu conteaza, indiferent daca vorbim de alegerea bisericii unde va avea loc botezul, de alegerea restaurantului unde va fi petrecerea dupa botez sau de formatia care va incanta publicul pe tot parcursul serii. Nici detaliile mai mici, cum ar fi invitatii de botez nu trebuie lasate la voia intamplarii daca vreti sa fiti laudati pentru organizarea crestinarii micutului. Orice parinte isi doreste sa aiba un botez perfect si de aceea alegerea unei invitatii de botez ar trebui sa fie o misiune pe care ambii parinti au obligatia sa o duca la indeplinire in timp util.

Invitatiile de botez este de preferat sa fie alese cu grija, cu mult bun gust si intr-o maniera eleganta. Fiecare dintre aceste invitatii de botez trebuie sa reprezinte personalitatea parintilor si a micutului, sa fie in ton cu tematica botezului si adaptate tendintelor actuale in domeniul invitatiilor pentru evenimente speciale. Indiferent de ce model se alege - clasic, modern, elegant, haios, pe foaie embosata, pe pergament, handmade sau chiar personalizat – important este ca parintii sa se identifice cu invitatiile si cu evenimentul. Nu trebuie in nici un caz sa faceti rabat la calitatea materialelor folosite in confectionarea invitatiilor, nici la design, culorile folosite. Alegeti numai invitatiile care respecta cele mai inalte standarde de calitate, asa cum este cazul si al celor care pot fi cumparate de pe happycards.ro. Toate aceste invitatii de botez prezentate in magazinul online au o textura si o calitate a hartiei foarte buna si eleganta, fontul ales este unul usor de citit, sunt personalizate la cerere cu poza micutului sau se poate alege din modelele deja imprimate cu personaje din desene animate si fel de fel de imprimeuri interesante. Daca aveti nevoie de seturi pentru botez pentru fetite si baietei creative si funny pe happycards.ro gasiti doua modele foarte haioase pe roz si albastru, cu numele micutului imprimat pe imaginea decupata.

Plicurile in care vor intra invitatiile sunt si ele personalizate, adaptate cromatic pentru sexul copilului si imprimate cu personaje din desene animate, avand un design placut si atragator. Acelasi magazin online va pune la dispozitie si accesorii pentru botez: cruciulite, trusouri, baloane, hainute sau lumanari de botez de cea mai buna calitate, diverse si cu detalii si finisaje lucrate cu atentie. Plata se face ramburs la primirea produselor, transportul e gratuit pentru comenzi de peste 250 de lei iar returul este permis in maxim 10 zile de la primirea coletului prin curier.