Programele de coaching si de consultanta in cariera pot face diferenta intre succes si esec

Din fotbal stim foarte bine ca un antrenor bun este tot ce are nevoie o echipa pentru a ajunge sa castige cupa mult dorita. Asa este si in viata. Ai un antrenor bun in materie de cariera si de viata in general, ai si succesul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Desi la prima vedere fiecare stim cum sa ne gestionam viata, cum sa o facem mai placuta si mai usoara, cum sa ne alegem o cariera, in practica lucrurile sunt complicate. E esential sa avem un „antrenor” care sa ne ofere o imagine de ansamblu asupra realitatilor si asupra vietii noastre, care sa ne ofere o consultanta de calitate in privinta unei cariere reusite.

Roxana Muresan poate oferi oricand cele mai bune programe de coaching si consultanta cariera, poate fi antrenorul dvs. pentru o viata echilibrata si o cariera de succes. Cu un Certificat Coaching and Leadership International Inc. (Canada) Roxana Muresan este Consultant Acreditat Human Synergistics si Membru International Coach Federation, are experienta vasta in domeniu si stie foarte bine ce metode si tehnici sa foloseasca de fiecare data. Metodologiile si instrumentele sunt acreditate international, functioneaza 100%, sunt testate si elaborate pentru a putea fi aplicate pe orice tip de individ. Pe site-ul oficial veti gasi pachete speciale de Power Coaching With Mind Kinetics TM, Comunicare Influenta, Time Management, Authentic Leader sau Work and Life Balance. Pe parcursul sedintelor sesiunile interactive si invatarea dinamica vor fi combinate cu solutii personalizate si idei verificate si interesante cu o aplicare imediata in viata de zi cu zi. La finalul sedintelor veti avea un control mai mare asupra propriei veti, veti sti cum sa actionati in anumite situatii, cum sa comunicati, cum sa faceti fata stresului, cum sa iesiti cu bine dintr-o situatie mai complicata.

De asemenea, programele de coaching si consultanta cariera sunt foarte usor de inteles si interiorizat, implementat. Notiunile vehiculate sunt explicate foarte clar si fiecare sedinta va fi organizata in asa fel incat clientul sa isi poata evalua progresul facut dupa o anumita perioada. Mai multe detalii despre fiecare program si „antrenor” gasiti pe site-ul oficial, in paginile dedicate.