Merita sa cumparam apartamente noi de vanzare?

Preturile la apartamentele noi si vechi au inceput sa creasca timid, un aspect incurajator pentru cei care vor sa investeasca in imobiliare. E adevarat, nu mai sunt preturile de dinainte de 2008, insa lucrurile au intrat pe un fagas cat de cat normal pentru perioada de stabilitate economica prin care trecem, cel putin conform statisticilor. La ora actuala oamenii care dispun de bugete considerabile pentru investitii imobiliare cauta mai ales apartamente noi de vanzare in cartiere rezidentiale sau ansambluri rezidentiale, in zone mai bune ale oraselor, cu amplasare cat mai aproape de mijloace de transport si magazine, unitati de invatamant, parcuri, policlinici, spitale.

Intrebarea la care se gandesc mai toti inainte de a investi este daca merita sa cumpere apartamentele noi, in locul celor vechi si un pic mai ieftine. Raspunsul este da, merita. De ce? Cuplurile sau familiile care cauta un apartament prefera sa aiba o locuinta realizata dupa cele mai noi standarde de calitate din domeniu, o locuinta sigura si confortabila. Mai mult, structura de rezistenta si fundatia apartamentelor noi au fost gandite pentru a rezista chiar si la cutremure mai puternice, finisajele interioare sunt concepute pentru a nu avea probleme la socuri mecanice prelungite. Investitia in apartamente noi de vanzare se poate amortiza relativ rapid daca sunt inchiriate, chiriile vor tot creste, oamenii obisnuiti inca mai stau in chirie pentru ca nu isi permit sa cumpere apartamente asa ca banii se vor intoarce la proprietari mai repede decat isi inchipuie. Apartamentele noi au toate dotarile necesare pentru confort sporit, gresie, faianta, parchet nou, usi si geamuri termopan de calitate, izolatie fonica si termica speciala, centrale termice de ultima generatie, balcoane suficient de mari etc.

Practic nu prea ai ce sa mai faci in apartament cand te muti decat sa cumperi mobila si sa iti incepi noua viata in propria locuinta cumparata sau inchiriata. Cu banii economisiti poti aduce eventuale imbunatatiri la nivel de decoratiuni si design interior, poti cumpara o mobila de calitate. Noile apartamente sunt foarte bune si pentru deschiderea unei afaceri, ca sediu, au spatiu suficient de mare si sunt elegante, au design interior placut.