Ce inseamna curieratul rapid si de ce am avea nevoie de el?

Ca in orice domeniu unde o idee care reprezinta o noutate ajunge sa fie ceva banal odata ce toata lumea a implementat-o cu succes, si in cel al curieratului rapid lucrurile s-au complicat cand au inceput sa apara tot mai multe firme cu servicii foarte bune pe aceasta nisa de transport. Curieratul rapid se refera la acele servicii de preluare si livrare colete de tot felul si trimiterea lor in timp record catre diverse adrese din tara. Practic, in loc sa stai o saptamana ca sa ajunga plicul, astepti cel mult 48 de ore. E adevarat ca rapiditatea inseamna si un pret mai mare al serviciului, dar calitatea premium isi merita fiecare banut.

Firmele de curierat si-au dezvoltat oferte separate, au parcuri auto bine puse la punct, cu diverse masini care asigura o miscare rapida si eficienta in teritoriu. Retelele nationale de transport, numarul mare de soferi si rapiditatea serviciilor prestate i-au convins pe multi sa renunte la serviciile proaste ale Postei si sa isi limiteze timpii de asteptare la primirea unor colete. De ce ar apela cineva la servicii de curierat cand exista Posta?

In primul rand pentru ca seriozitatea este mult mai mare, coletele sunt transportate in siguranta mai mare, nu exista intarzieri, nu depinzi de o distributie defectuoasa.

In al doilea rand, curieratul rapid poate ajunge cam in orice colt de tara, ca e sat, catun, comuna sau ora, nu conteaza, masinile usoare si rapide pot sa livreze coletele in cel mai scurt timp.

In al treilea rand, serviciile premium si numarul mare de variante de livrare si plata puse la dispozitie de firme fac posibila o alegere mai usoara a tipului de transport dorit. Printre cele mai serioase si mai operative firme de curierat rapid din tara, cu servicii unice pe nisa sa, se afla si Sameday, curierat specializat in livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii lor, national, local, international.

Cu servicii complete de curierat, Sameday se axeaza si pe solutile tailor-made, pe o flexibilitate mai mare a ofertelor catre parteneri cu particularitati specifice. Toate solutiile sunt personalizabile in functie de business si de nevoile clientilor, coletele se livreaza fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte, in aceeasi zi sau a doua zi cel tarziu, preturile sunt convenabile, mai bune decat in cazul altor firme de pe aceeasi nisa.