Cum alegi produsele pentru par

Cu siguranta pe timp de iarna toata lumea se confrunta cu probleme grave ale tenului, ale parului si ale pielii in sine. Parul are tendinta de a se usca si tenul la fel deoarece vantul, gerul si atmosfera rece si uneori umeda nu fac decat sa deterioreze pigmetul. Nu putine sunt femeile care apeleaza pe timpul sezonului rece sau ploios la tot felul de masti pentru par sau pentru fata insa de multe ori ele nu fac alegerile potrivite iar utilizarea unei masti de par incorecte poate crea alte dezastre.

La fel putem vorbi si despre balsam pentru par. Ca sa ai o podoaba capilara asa cum iti doresti nu trebuie sa te temi sa faci investitii deoarece intr-un final rezultatele se vor vedea si nu vei mai privi o clipa la buzunarele care se subtiaza. Si asta o zicem deoarece Sunt creme de par sau masti de par ori balsamuri care costa destul de mult insa rezultatele nu intarzie sa apara si dau randament foarte repede. Un astfel de produs pentru par care nu are tocmai un pret modest este un balsam Tigi care este disponibil in mai multe variante. Acesta este chiar si la reducere in sezonul sarbatorilor de iarna si poate fi achizitionat la preturi incepand cu 123 de lei. De exemplu gasiti balsam Tigi pentru par blond Tigi Catwalk Fashionista violet la pretul de 136 de lei fata de 167 de lei, care protejeaza parul de caldura si creste tonurile reci ale parului.

Acest balsam este foarte bune deoarece corecteaza si nuantele de aramiu ale parului sau nuantele mai galbene si va ajuta sa ajungeti la nuanta de blond dorita. In plus este disponibil in varianta de 750 de ml si il puteti avea de pe site-ul de incredere www.allbeauty.ro in maxim 5 zile lucratoare.