Asortarea ceasuri dama in functie de tinute si eveniment, mai complicata decat pare

Ceasul este un accesoriu care se potriveste oricarei tinute feminine si la orice eveniment, la orice iesire in aer liber sau atunci cand mergeti la seri de gala. Daca stiti exact cum sa alegeti un model solid si care sa aiba si caracteristici foarte bune veti avea la mana in orice clipa o bijuterie foarte utila si usor de intretinut.

Ceasurile sport sunt potrivite pentru sala de fitness sau pentru perioadele in care faceti jogging, au o forma mai dinamica, pot fi din silicon sau plastic, atat la nivelul bratarii, cat si al carcasei, au bratari din cauciuc, functii speciale pentru a cronometra cat timp petreceti facand sport sau pentru a va monitoriza bataile inimii, de exemplu. Sunt si ceasuri dama care merg foarte bine cu tinute casual, de zi, oferind un plus de stil si eleganta. Asortarea acestor tipuri de ceasuri se face de obicei cu topuri cat mai simple sau blazere chic, balerini si jeansi.

Modelele de ceasuri casio, ceasuri dama se potrivesc si cu tricouri, camasi sau tinute mai lejere. Ceasurile moderne pe de alta parte nu pot fi asortate decat cu tinute chic, office. La moda sunt ceasurile cu aspect retro, care merg de minune cu o fusta creion si o camasa simpla, pantofi cu toc tip stiletto. In acelasi timp, o camasa si pantaloni inchisi la culoare pot sa scoata in evidenta si mai bine ceasurile purtate de doamne sau domnisoare.

Pentru ceasurile elegante, accesorizarea se face strict la tinute elegante sau de seara, pot avea alaturi bratari metalice, o rochie de seara cat mai simpla, nu pre alunga, cu o cromatica neutra. Daca o astfel de tinuta nu e pe placul dvs. puteti alege varianta costumului cu o croiala clasica, culoare neagra, ca si cea a costumului, sau maro, asortata perfect cu cromatica de acelasi fel a articolului vestimentar.