Serviciile unei case de expeditii

Prin casa de expeditii, ca si definitie generala, se intelege orice intreprinzator, care avand la baza ordinul unui comitent (client), face sa se transporte, adica sa se organizeze un transport de marfuri, fara sa fie el insusi transportatorul. In organizarea transportului (indiferent ca este national sau international), pe langa transportul propriu-zis, se includ si activitati conexe acestuia, cum ar fi: depozitarea marfii, obligatiile vamale (declaratii s.a.m.d), controlul marfurilor, executarea dispozitiilor privind incasarea sumelor cuvenite comitentului (client).

Cine apeleaza la serviciile unei case de expeditii? In general, la serviciile unei case de expeditii sau de transport marfa apeleaza acele persoane care doresc sa transporte o anumita marfa si doresc sa faca acest lucru intr-un cadru organizat si eficient, fara prea multe batai de cap. Pentru astfel de servicii se cauta o casa de expeditii / firma de transport marfa. Intotdeauna avem nevoie de seriozitate, de o firma de transport marfuri extrem de serioasa, care sa ofere servicii rapide si de calitate, asigurandu-se ca marfa ajunge, la destinatie, la timp si in conditii optime.

Casele de expeditii au si rolul de a gestiona, in cel mai eficient mod, cererile si ofertele; ele vor calcula cea mai eficienta solutie pentru ambele parti si pentru ca toti cei implicati sa fie multumiti de serviciile oferite.

Avantaje oferite de casele de expeditii Principalul avantaj al utilizarii serviciilor unei case de expeditie este reducerea timpului si a eforturilor depuse cautand un mijloc potrivit cu care marfa dvs. sa fie transportata, sa fie livrata la timp, fara dureri de cap si fara a completa nenumarate formulare, etc. O casa de expeditie detine mijlocele potrivite de transport, cunoaste rutele cele mai bune si mai rapide, avand deja experienta trecerii prin vami si a intocmirii actelor necesare, in cazul operatiunilor de import-export. O casa de expeditii are personal specializat si faciliteaza transportarea marfurilor in cele mai bune conditii de pret, operativitate si siguranta.