Serviciile de contabilitate externalizate

Expertiza financiar-contabila reprezinta o necesitate indiferent ca vorbim despre o firma, o afacere mai mica sau mai mare, daca e la inceput sau in curs de dezvoltare. Alegerea celui mai bun profesionist care sa se ocupe de contabilitatea societatii nu este chiar floare la ureche pentru ca la ora actuala sunt foarte multi contabili si multe firme de contabilitate cu servicii de contabilitate foarte bune, cu preturi relativ ok.

Administratorii care se ocupa de organizarea contabilitatii au doua variate de lucru: fie externalizeaza si cauta un furnizor de servicii de contabilitate, fie isi organizeaza dupa mintea sa un departament financiar-contabil in interiorul firmei. Daca se alege prima varianta, cea a externalizarii si angajarii firmei specializate in oferirea de servicii de contabilitate de top, costurile vor fi reduse, programele de contabilitate nu vor mai trebui cumparate, expertii contabili care se vor ocupa de firma vor avea o calificare deosebita, vor avea experienta vasta in domeniu. De asemenea, se incheie o asigurare de raspundere profesionala, iar timpul ramas se va organiza mult mai usor in favoarea dezvoltarii afacerii. www.firmadeconta.ro, prezenta pe piata de profil de peste 19 ani, este cea mai buna solutie pentru un administrator care cauta o firma care pune la dispozitie servicii de contabilitate pentru companii ce externalizeaza intreg departamentul de contabilitate. firmadeconta.ro va organiza contabilitatea primara si de gestiune, se va ocupa de contabilitatea financiara, de declaratiile de taxe si impozite, de jurnalul de TVA si balanta lunara de verificare, de inregistrarea companiei la ITM sau realizarea de state de salarii si actele pentru salariati.

Consilierea este una personalizata, viziunea antreprenoriala avuta in vedere la fiecare pas facut in favoarea afacerii clientului fiind un atu greu de combatatut de concurenta. Evidenta contabila se va baza pe fiscalitate, pentru a fi cat mai realista, expertii contabili asumandu-si responsabilitatea pentru toate actiunile lor si ii vor ajuta pe clienti sa evite amenzile platite pentru necunoasterea exacta a legislatiei.