Antonia…

In data de 1 aprilie, in platoul emisiunii ,,La Teo” a fost invitata Antonia. Aici tanara vedeta a vrut sa lamureasca lucrurile cu privire la procesul de custodie al fetitei ei, Maya, si al fostului sot, Vicenzo.

Marcata de acest fapt, Teo a vizionat acasa emisiunea. De data aceasta a putut sa observe ceea ce in platou nu a putut. Jumatate din fani o critica, iar o alta jumatate o sustin. Teo a scris pe blogul personal ca tine foarte mult la Antonia si ca o apreciaza; chiar si Maia, fiica ei, ii asculta melodiile si o adora.

Motivul pentru care Teo Trandafir a dorit sa clarifice situatia, este pentru ca declaratiile invitatei sale au fost rastalmacite si scoase din context. Recunoaste faptul ca exista o lupta pentru custodia fetitei intre ea si fostul sot, insa “Care este motivul pentru care suntem noi, privitorii, atat de incrancenati? E derby si nu injura destula lume? Ce ne mana in lupta cand dam verdicte? O sa spuneti ca asta se aplica in nenumarate alte cazuri, doar ca de data asta ma doare, deci scriu”. Ramane de vazut care va fi rezultatul acestei dispute…